Sinds 1977 bemiddelt Van Hardeveld Assurantiën in verzekeringen. Dit familiebedrijf onderscheidt zich door korte lijntjes, betrokkenheid, deskundigheid, transparantie en persoonlijk advies. U heeft een vaste contactpersoon welke op de hoogte is van uw dossier.

Verzekeringen afsluiten is voor veel consumenten lastig met als gevolg dat er met name gekeken wordt naar het verschil in premie. De kwaliteit, in dit geval de dekking, is doorgaans moeilijker te vergelijken. U wilt echter wel graag dat de voor u specifieke risico's goed verzekerd zijn. Het is dan van belang dat deze risico’s eerst goed in kaart gebracht worden en dat daarna de verzekering precies afgestemd wordt op uw situatie?

Wij zijn onafhankelijk, wat wil zeggen dat wij zelf bepalen met welke verzekeringsmaatschappijen wij zaken doen. Wij vergelijken voorwaarden en premies voor u van een groot aantal toonaangevende maatschappijen en komen zo tot de beste prijs- en kwaliteitsverhouding voor zowel de particulier als de ondernemer.