Vorige | Volgende

Valkseweg 71 Barneveld

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Droomt u van wonen en werken op dezelfde locatie? Hier is uw kans. Aangeboden wordt u deze bedrijfswoning met bedrijfsmatige opstallen op een royaal perceel aan de rand van bedrijventerrein De Valk. Het achterliggende terrein geeft diverse (bebouwings)mogelijkheden.

LIGGING
Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 2.500 m2 onderverdeeld in ca 1.300 m2 waarop de woning met bedrijfsmatige opstallen zijn gerealiseerd, en ca 1.200 m2 braakliggend terrein. De bereikbaarheid is uitstekend met zowel toegang via de Valkseweg als de Voltastraat.

INDELING
Woning:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang. De royale woonkeuken met toegang tot de tuin is v.v. eenvoudig keukenblok. De woonkamer is uitgevoerd met een open haard. Tevens is er op de begane grond een kamer aanwezig die gebruikt kan worden als slaapkamer of als kantoor. Aan de achterzijde is een hal met achterentree. Vanuit de hal is een trap naar zowel de zolder boven de keuken, als de zolder boven de aangebouwde stenen garage aanwezig.

Op de verdieping geeft de overloop toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is v.v. een toilet, ligbad en een wastafel. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot het dakterras. Tot slot is er een ruime vliering aanwezig.

Aan de achterzijde van de woning is een royale garage met werkplaats gebouwd. Deze garage is geheel v.v. een zolder. Tevens geeft de garage toegang tot het achterliggende bedrijfsgebouw.

Bedrijfsgebouw:
Het bedrijfsgebouw met een afmeting van ca. 33 x 12 meter is onderverdeeld in een verkoopruimte met entresol, bergruimte, toilet, kantoor en autostalling. Achter het bedrijfsgebouw is een eenvoudige overkapping.

Terrein:
Achter het bedrijfsgebouw is een prachtig braakliggend terrein met een oppervlakte van 1.205 m2 wat voor vele doeleinden geschikt is.

Bestemming:
Het geheel heeft de bestemming bedrijventerrein met een functieaanduiding bedrijf t/m categorie 2.

ALGEMEEN
Zowel de woning als de achterliggende opstallen zijn omstreeks 1969 gebouwd. De woning is gedateerd en dient te worden gemoderniseerd. Er is een bodemonderzoek uitgevoerd, hieruit is geen vervuiling gebleken. Het rapport ligt ter inzage bij ons op kantoor.

Woonoppervlakte: 152 m2
Overige inpandige ruimte : 209 m2
Inhoud: 1323 m3
Externe bergruimte: 525 m2
Perceeloppervlakte: 2.500 m2

Aanvaarding in overleg.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
525 m²
In units vanaf
525 m²
Perceel
2.500 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Barneveld
Sectie
C
Perceel
3801
Oppervlakte
1295 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Barneveld
Sectie
C
Perceel
4893
Oppervlakte
1205 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Valkseweg 71 Barneveld

naar Valkseweg 71 Barneveld
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object