Voor veel organisaties die werkzaam zijn op het gebied van reizen, recreatie en evenementen is het moeilijk rechtstreeks zaken te kunnen doen met een verzekeringsmaatschappij. Dit komt omdat deze organisaties vaak geen SGR lidmaatschap bezitten en/of niet aan de minimum premieomzet voldoen. Van Hardeveld Reisverzekeringen bied al meer dan 350 bedrijven hiervoor een passende oplossing.

Wij leveren u een totaalpakket waardoor u als subagent toch reis- en annuleringsverzekeringen kunt verkopen. Dit houd in:

- De Internet Module waarmee u reisverzekeringen kunt afsluiten wordt u kosteloos ter beschikking gesteld.

- De gehele administratie met betrekking tot de reisverzekeringsproducten, zoals nieuwe polissen, schadebehandeling en de afrekening in de rekening courant, verloopt via ons kantoor.

- U wordt rechtstreeks op de hoogte gehouden als het gaat om nieuwe producten en productwijzigingen.

- U levert naast uw producten en diensten extra service op het gebied van verzekeringen wat de kwaliteit van uw organisatie verhoogt en extra omzet genereert.

Van Hardeveld Reisverzekeringen heeft een professionele werkhouding en zorgt voor snelle en transparante informatievoorziening voor zowel de subagent als de verzekeringsmaatschappij waarbij partijen zoveel mogelijk werk uit handen wordt genomen.