Vorige | Volgende

Hullerpad 13 R Lunteren

Huurprijs excl. BTW € 65 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden unieke bedrijfs- en/of kantoorruimte in bedrijfsverzamelcomplex gelegen aan het Hullerpad 13R in Lunteren. Er is een bruto vloeroppervlak van 400 m2 beschikbaar verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Uniek is het balkon van 10 m2 boven het water met een werkelijk prachtig uitzicht. Tot slot zijn er 4 eigen parkeerplaatsen aanwezig. De ruimte kan naar eigen inzicht worden ingedeeld, afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. Turn Key oplevering is bespreekbaar.

LIGGING
Het Hullerpad is gelegen op bedrijventerrein 'De Stroet' te Lunteren. De bereikbaarheid is uitstekend door de op steenworp afstand liggende op- en afritten van de rijksweg A-30 met aansluiting op de rijkswegen A-1 en A-12. Dit maakt de locatie zeer aantrekkelijk voor ondernemers die zowel regionaal als nationaal actief zijn. Daarnaast is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer.

INDELING
Het pand is toegankelijk via de entree met meterkast en trapopgang. Ook is er een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4,0 m x 4,0 m. Aan de achterzijde op de begane grond is een grote raampartij met toegang tot het balkon. Hierdoor is het mogelijk ook op de begane grond werkplekken te creëren met voldoende daglicht toetreding en te ventileren. Het balkon geeft een mooi uitzicht over het water en omliggende groen.

Via de bordestrap komt u op de verdieping. Opvallend is de grote raampartij welke deels is voorzien van lamellen. Dit geeft niet alleen een moderne uitstraling aan het gebouw maar doet ook dienst als zonwering. Ook op de eerste verdieping is een raampartij geplaatst aan de achterzijde.

ALGEMEEN
Het pand is van hoogwaardige materialen gebouwd en heeft een zeer representatieve uitstraling. De unit is te gebruiken als kantoor, showroom, werkplaats, opslagruimte of een combinatie hiervan. Zowel de begane grond als de eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In overleg is het mogelijk reclame uitingen te plaatsen op de voorgevel, alsmede op de entreedeur en de parkeerplaats. In overleg met verhuurder is Turn Key oplevering mogelijk. Dit geeft u de kans om de ruimte een moderne uitstraling te geven passend bij uw onderneming.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 65,- excl. btw per m2 per jaar.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
De betaling van de huurtermijnen is per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSTELLING
Een zekerheidstelling wordt verlangd in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
Per direct.

Voor een goede indruk maken wij graag een afspraak ter bezichtiging.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
- Complete aanbod -
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Opp bedrijfshal
200 m²
In units vanaf
200 m²
Opp terrein
56 m²
Perceel
236 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lunteren
Sectie
K
Perceel
8458
Oppervlakte
180 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Lunteren
Sectie
K
Perceel
8480
Oppervlakte
56 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Lunteren
Sectie
K
Perceel
8468
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Hullerpad 13 R Lunteren

naar Hullerpad 13 R Lunteren
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object