Vorige | Volgende

Arsenaal 17& 19 VEENENDAAL

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verhuurd

Omschrijving

Op bedrijventerrein "De Batterijen" te Veenendaal wordt een uniek dubbele bedrijfs- en/of kantoorruimte te huur aangeboden. Beide bedrijfspanden hebben een eigen huisnummer en zijn individueel beschikbaar maar ook te koppelen tot 1 geheel. Het pand is in aanbouw en wordt naar verwachting medio juni 2021 opgeleverd. De ruimte kan naar eigen inzicht worden ingedeeld, afgestemd op uw bedrijfsactiviteiten. Turn Key oplevering is bespreekbaar.

LIGGING
Bedrijventerrein "De Batterijen" kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Centraal in Nederland gelegen en op slechts 200 meter afstand van de A12 met aansluiting op de A30. Ook station Veenendaal-De Klomp is op korte afstand gelegen. Dit maakt de locatie zeer aantrekkelijk voor ondernemers die zowel regionaal als nationaal actief zijn.

INDELING
Beide panden worden uitgerust met zowel een loopdeur alsmede een overheaddeur. Ook aan de achterzijde is een loopdeur aanwezig. Middels een vaste trap is de verdieping beschikbaar. Op de verdieping is zowel een de voorzijde als aan de achterzijde een grote raampartij aanwezig waardoor een prettige werkruimte ontstaat.

ALGEMEEN
Het pand is van hoogwaardige materialen gebouwd en heeft een zeer representatieve uitstraling. De unit is te gebruiken als kantoor, showroom, opslagruimte of een combinatie hiervan. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. In de verdiepingsvloer is een sparing aanwezig waardoor het mogelijk is pallets/goederen op de verdieping te plaatsen. In totaal zijn er 8 eigen parkeerplaatsen aanwezig. Turn Key oplevering is bespreekbaar. Dit geeft u de kans om de ruimte een moderne uitstraling te geven passend bij uw onderneming.

METRAGES
Arsenaal 17: ca. 240 m2 verdeeld over 120 m2 op de begane grond en 120 m2 op de verdieping.
Arsenaal 19: ca. 270 m2 verdeeld over 135 m2 op de begane grond en 135 m2 op de verdieping.

Deelhuur is mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 80,- excl. btw per m2 per jaar.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
De betaling van de huurtermijnen is per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSTELLING
Een zekerheidstelling wordt verlangd in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
255 m²
In units vanaf
120 m²
Opp bedrijfshal
255 m²
In units vanaf
120 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Arsenaal 17& 19 VEENENDAAL

naar Arsenaal 17& 19 VEENENDAAL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object