Vorige | Volgende

Kauwenhoven 76 LUNTEREN, De Stroet

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Greenengineers groeit op deze locatie uit zijn jasje en gaat verhuizen. Daarom bieden wij u deze prachtige bedrijfsruimte te huur aan. Bent u op zoek naar een representatieve locatie voor succesvolle business? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging!

OMSCHRIJVING
Te huur aangeboden unieke bedrijfs- en/of kantoorruimte in bedrijfsverzamelcomplex 'Kauwenhoven'. Er is een bruto vloeroppervlak van circa 120 m2 op de 1e verdieping beschikbaar bestaande uit een bedrijfsruimte met entree, pantry, 2 toiletruimtes met fontein (dames en heren), kantoorruimte, vergaderruimte en archief. Tevens is er een eigen parkeerplaats aanwezig. De ruimte kan flexibel ingedeeld en afgestemd worden op uw bedrijfsactiviteiten.

LIGGING
De Kauwenhoven is gelegen op bedrijventerrein 'De Stroet' te Lunteren. De bereikbaarheid is uitstekend door de op steenworp afstand liggende op- en afritten van de rijksweg A-30 met aansluiting op de rijkswegen A-1 en A-12. Dit maakt de locatie zeer aantrekkelijk voor ondernemers die zowel regionaal als nationaal actief zijn. Daarnaast is het bedrijventerrein ook goed bereikbaar per openbaar vervoer.

INDELING
Gezamenlijk entree, trapopgang, meterkast/cv-ruimte, pantry en dubbel toilet. Aan de voorzijde is een groot kantoor met een brede raampartij aanwezig. In de huidige opstelling biedt dit de ruimte voor 6 comfortabele werkplekken met veel daglicht. De naastgelegen vergaderzaal is eveneens uitgerust met een glaswand voor voldoende lichtinval. De achtergelegen ruimte is momenteel in gebruik als archief maar kan ook als kantoorruimte of voor andere bedrijfsactiviteiten in gebruik genomen worden.

ALGEMEEN
Het pand is van hoogwaardige materialen gebouwd en heeft een zeer representatieve uitstraling. De unit is te gebruiken als kantoor, showroom, werkplaats, opslagruimte of een combinatie hiervan. De hele ruimte is voorzien van vloerverwarming en een systeemplafond. Boven dit plafond lopen kabelgoten en overige infra. De wanden zijn tegen het plafond geplaatst en kunnen indien gewenst in iedere gewenste opstelling geplaatst worden. Tevens is er zonwering en airco aanwezig voor een uitstekend werkklimaat. In overleg is het mogelijk reclame uitingen te plaatsen op de voorgevel, alsmede op de entreedeur en de parkeerplaats.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 75,- excl. btw per m2 per jaar. Indien gewenst is verhuurder bereid medewerking te verlenen aan een ingroeiconstructie met lagere aanvangshuur.

HUURPERIODE
In overleg.

HUURBETALING
De betaling van de huurtermijnen is per maand bij vooruitbetaling.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een zekerheidsstelling wordt verlangd in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie van 3 maanden huur.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huur ingangsdatum, op basis van de wijziging van het maand prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

AANVAARDING
Vanaf 1 april 2018.

BIJZONDERHEDEN
- Representatieve bedrijfsruimte van 120 m2 met eigen parkeerplaats;
- Bouwjaar 2010;
- Functioneel ingedeeld maar naar uw wensen aan te passen;
- V.v. vloerverwarming, airco en zonwerking voor uitstekend werkklimaat;
- Meubilair ter overname;

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Neem dan contact met ons op!


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor-/bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Opp bedrijfshal
120 m²
In units vanaf
120 m²
Perceel
121 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
Lunteren
Sectie
K
Perceel
7846
Oppervlakte
121 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Lunteren
Sectie
K
Perceel
7847
Oppervlakte
33 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Kauwenhoven 76 LUNTEREN, De Stroet

naar Kauwenhoven 76 LUNTEREN, De Stroet
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object